Menu

 Begeleide wandeling in het Grote Woud van Saint-Hubert met bosmaaltijd

 

In deze formule neemt de begeleide wandeling u mee in het Grote Woud van Saint-Hubert naar een rustplaats waar u een typische Ardense barbecue zal opgediend worden.

 

Het Grote Woud van Saint-Hubert is niet alleen een dichtbeboste omgeving die het hele gebied rond Saint-Hubert bestrijkt. In tegenstelling tot wat men zou denken houdt de benaming « Grote Woud van Saint-Hubert »ook open landbouwgedeeltes en veeteelt in.

 

Er zijn streekprodukten afkomstig van het Grote Woud van Saint-Hubert, buiten de bekande champignons en het wild. Er zijn dus vele verschillende streekprodukten zoals bier, boter, kaas en vleeswaren, zonder de vele groenten te vergeten van onze groenteboeren naargelang de seizoenen.

 

Het is dus geen moeilijke opgave om een bosmaaltijd, een barbecue of zelfs een geweldige en gezellige gastronomische maaltijd klaar te maken in het midden van het Grote Woud van Saint-Hubert.

 

Praktisch gezien :

De begeleide wandeling van uw keuzeneemt u mee naar het gebied van het Grote Woud van Saint-Hubert. Tijdens de tocht wordt er een rustplaats voorzien die u opwacht voor uw maaltijd die u het Grote Woud van Saint-Hubert zal laten ontdekken door middel van zijn streekproducten en locale ambachtslieden.

 

Duur van de wandeling : van 6 uur tot een hele dag (volgens uw wensen)

 

Voor groepen vanaf 20 personen

 

Bosmaaltijd : Aperitief, gerecht, dessert + dranken formule                     

 

Gastronomische maaltijd : Drie of vier gangen menu volgens uw wensen & dranken formule

           

Barbecue : Vlees, salades, water, bier of wijn en koffie.

                         

Reserveren : 0498/57 37 08 ou info@ardenneplaisir.be

 

Deze aktiviteit kan gecombineerd worden met :

 - Wandeling met huifkar getrokken door Ardense trekpaarden

 - Heksenjacht

 

Sommige activiteiten: