Menu

 Begeleide wandeling in het grote woud van Saint-Hubert met picnic

In deze formule brengt deze wandeling in het grote woud van Saint-Hubert u naar een bivakplaats waar u een typische Ardense picnic geserveerd wordt..

 

Dit Grote Woud van Saint-Hubert is niet alleen een door grote bossen overdekte ruimte van een immens woud dat het hele gebied rondom Saint-Hubert bevat. In tegenstelling tot wat men zou denken bevat het Grote Woud van Saint-Hubert ook uitgebreide gewassen en veekwekerijen.

 

Zo bestaan er streekproducten die het label van het Grote Woud van Saint-Hubert dragen, naast de boschampignons en het wild. Er zijn vele streekproducten zoals bier, brood, boter, kaas en fijne vleeswaren zonder de verschillende groenten te vergeten die van onze groenteboeren komen om salades en soep klaar te maken naargelang de seizoenen.

 

Zodanig is het gemakkelijk een geweldige en gezellige picnic te organiseren in het hart van het Grote Woud van Saint-Hubert.

 

Praktisch gezien :

De begeleide wandeling van uw keuze brengt u doorheen het gebied van het Grote Woud van Saint-Hubert. Langsheen het pad wordt een bivakplaats opgezet die u opwacht voor uw picnic. De ontdekking van het Grote Woud van Saint-Hubert door middel van zijn streekproducten en zijn lokale ambachten.

 

Duur van de wandeling : van 6uur tot een hele dag.

 

Prijs voor een picnic: Voor een groep vanaf 10 personen 32€/pers (indicatief prijs)

 

Reserveren : 0498/57 37 08 ou info@ardenneplaisir.be

 

Sommige activiteiten: