Menu

 Heksenjacht

 

Het Grote Ardense Woud in het algemeen en dat van Saint-Hubert in het bijzonder bevatten een aantal duivelse wezens. Het ergste: De HEKS !!!

 

De Heksenjacht is een uitdaging per team, een soort sporenzoektocht waarvan het doel is om het hol te ontdekken waar de heks zich verstopt. Het pad door het bos is gemarkeerd maar soms zijn er valse aanwijzingen. Langs de rit worden de deelnemers tegengehouden door brigands die hen fysieke en behendigheidstests en algemene kennis zukllent geven. 

  

Praktisch gezien :

 

Of ik wacht op u allemaal aan het startpunt van het spel of ik breng u daarheen vooruit uw hotel of uw vankantiewoning. Er is altijd ruimte om de auto's te parkeren.

Na een korte briefing over de spelregels en hoe zich in de bossen te gedragen, duurt het vertrek van elke team een paar minuten uit elkaar.

De tests gevraagde door de bosbrigands zijn eenvoudig en leuk.

Aan het einde van de rit staan we allemaal bij de heks verzameld die altijd iets te vertellen heeft. Als u wilt is dit de beste moment om lokale producten te proeven.

Een andere optie is een deel van het spelcircuit met huifkar en trekpaarden te combineren.

 

Duur van de heksenjacht : +/- 3 uur 

 

Adres van het trefpunt : Volgens uw verblijfplaats en de toegelaten bossen.

  

Reserveren : 0498/57 37 08 ou info@ardenneplaisir.be

 

Opties : 

-Proeven van lokale producten

-Wandeltocht met huifkar en trekpaarden

 

Prijzen:

LET OP De prijs varieert afhankelijk van het aantal mensen in het managementpersoneel, afhankelijk van het aantal deelnemers en de gevraagde timing. Vraag altijd een offerte om een onaangename verrassing te voorkomen.

Prijs voor een groep met 20-25 personen 640€ BTW incl.

Optie huifkar: 15€/pers

Optie proeven: 7€/pers