Menu

 Terug naar de bron (« La Source »)

 

Als het Grote Woud van de Ardennen enerzijds geapprecieerd wordt aan de hand van begeleide wandelingen, wordt er ook voorgesteld om u te ontvangen op de bewerkte landbouwgronden en weiden aan de rand van van het woud om geweldige en lekkere streekgerechten te ontdekken.

 

Met andere woorden laat deze terugkeer naar de bron (« La Source »), gelegen in het hart van een pure en weldoende natuurlijke omgeving, u toe om het leven van weleer te ontdekken.

Iedereen zou immers graag in de nabije toekomst een rustig leven willen leiden zonder drukte, gebruik makend van gezonde en verantwoordelijk geoogste producten.

 

Zodoende nemen we u mee naar een portie welzijn, fijngevoeligheid in een gezellige, gulzige en feestelijke sfeer, die wellicht ook educatief kan zijn.

 

Praktisch gezien :

 

Afspraak op de parking van « La Source ». Bezoek aan de moestuin, en de landbouwtechnieken. Niet alleen de smaak, maar ook de voedingswaarde van deze marktproducten zijn de moeite waard doorheen de seizoenen.

De filosofie wordt door de eigenaar uit de doeken gedaan.

U zal er ook kippen, eenden, een ezel en paarden tegenkomen, en natuurlijk ook de koeien, dit alles in een idyllische groene omgeving.

De dialoog en de vele vragen kunnen rond een streekmaaltijd verder gezet worden, met de aanbevelingen van de chef.

 

Duur van de educatieve wandeling : ongeveer 5 uur

 

Adres van de afspraak

Grote parkeerplaats naast de boerderij « A la Source »

7  Rue de Saint-Hubert

6890 Redu

 

Reserveren : 0498/57 37 08 ou info@ardenneplaisir.be

 

Deze aktiviteit kan gecombineerd worden met :

 - Begeleide wandeling in het Grote Woud van Saint-Hubert

 - Wandeling met huifkar getrokken door Ardense trekpaarden

 

Sommige activiteiten: