Menu

 Terug naar de bron (« La Source »)

Als het Grote Woud van de Ardennen enerzijds geapprecieerd wordt aan de hand van begeleide wandelingen, wordt er ook voorgesteld om u te ontvangen op de bewerkte landbouwgronden en weiden aan de rand van van het woud om geweldige en lekkere streekgerechten te ontdekken.

 

Met andere woorden laat deze terugkeer naar de bron (« La Source »), gelegen in het hart van een pure en weldoende natuurlijke omgeving, u toe om het leven van weleer te ontdekken.

Iedereen zou immers graag in de nabije toekomst een rustig leven willen leiden zonder drukte, gebruik makend van gezonde en verantwoordelijk geoogste producten.

 

Zodoende nemen we u mee naar een portie welzijn, fijngevoeligheid in een gezellige, gulzige en feestelijke sfeer, die wellicht ook educatief kan zijn.

 

Praktisch gezien :

 

Afspraak op de parkeerplaats van « La Source ». Bezoek van de moestuin, voorstelling van de landbouwmethodes, de seizoenen en wat men eet wanneer, de markttechnieken en de filosofie worden uit de doeken gedaan door de eigenaar.

Men zal het ook hebben over koken en voeding want eten kan genezend zijn.

Verder maakt u ook kennis met de kippen, de eenden, de ezel, de paarden en niet te vergeten de koeien… dit alles in een schilderachtige omgeving.

De gesprekken en de vragen van de bezoekers kunnen verder gezet worden tijdens een ter plaatse geserveerde streekmaaltijd met de tips van de chef.

 

Duur van de educatieve wandeling : ongeveer 5 uur

 

Adres van de afspraak

Grote parkeerplaats naast de boerderij « A la Source »

7  Rue de Saint-Hubert

6890 Redu

 

Reserveren : 0498/57 37 08 ou info@ardenneplaisir.be

 

Deze aktiviteit kan gecombineerd worden met :

 - Begeleide wandeling in het Grote Woud van Saint-Hubert

 - Tocht met ardense trekpaarden en kar

 

Sommige activiteiten: